Kopen Capital One Financial Corp, $COF US14040H1059


Gekocht 24 stuks $COF voor $98,54. Stoploss $95,74 (1XATR)

Capital One Financial Corporation is een gediversifieerde holdingmaatschappij voor financiële diensten. Het bedrijf biedt, samen met zijn dochterondernemingen, een reeks financiële producten en diensten aan consumenten, kleine bedrijven en commerciële klanten via filialen, internet en andere distributiekanalen. De segmenten van de Vennootschap omvatten Credit Card, Consumer Banking, Commercial Banking en Other. Het segment Creditcard bestaat uit de binnenlandse kredietverlening aan consumenten en kleine bedrijven, en uit de internationale kredietverstrekkers in Canada en het Verenigd Koninkrijk. Het segment Consumer Banking bestaat uit filiaalactiviteiten op het gebied van leningen en deposito’s voor consumenten en kleine bedrijven, nationale depositovergaring, nationale autoleningen en particuliere woningkredieten en serviceactiviteiten. De Commercial Banking bestaat uit haar uitleen-, depositogroep- en treasury-managementdiensten aan commercieel vastgoed en commerciële en industriële klanten.

Vanaf eind maart 2018 heeft $COF een omgekeerd SHS patroon ontwikkelt. Vandaag heeft $COF de neklijn definitief doorbroken.
Als we naar hetzelfde sector kijken zie je dat Mastercard $MA en Visa $V sterk vooruit lopen op Capital One. $COF heeft in de financiële sector nog een slag te slaan.