GEKOCHT 46 AANDELEN AEROVIRONMENT VOOR $51,30

Op de Nasdaq gekocht 46 aandelen AeroVironment AVAV-US0080731088 voor $51,30 (19-09-2017, 21:48)
Volgens de systeemstrategie hebben wij gehandeld na een korte range-contractie in een uitbraak boven het Donchian-kanaal en op de afketsing van het 10EMA. De technologiebeurs Nasdaq NDX is positief en is een goede indicatie voor deze koop. We plaatsen een stop net onder de range-contractie op $48,76
In de grafiek kunnen we zien dat ook gemiddelde volume iets toeneemt.

Verder kopen we op de Duitse markt (XETRA) de Bitcoin Group SE aandelen.
De Bitcoin Group SE is een holding bedrijf gericht op innovatieve bedrijfsmodellen en technologieën op het gebied van cryptocurrency. De Bitcoin Group SE heeft 100% van de aandelen van de Bitcoin Deutschland AG die het enige Duitse geautoriseerde handelsplatform voor de digitale valuta bitcoin exploiteert onder het domein Bitcoin.de.

De Bitcoin Goup SE ziet zichzelf als venture capitalist die jonge bedrijven ondersteunen om hun volle groeipotentieel te ontplooien. Dit geldt ook voor bedrijven die in de Pre-IPO fase zijn.

Het doel van de holdingmaatschappij is om een portefeuille van aandelen van de vennootschap op te bouwen die voldoet aan de eisen van onze beleggers met betrekking tot de aspecten van risicospreiding en rendement.

We kopen 60 aandelen voor €51,- op 20-09-2017 de code is ADE en het ISIN DE000A1TNV91. De stoploss plaatsen we redelijk ruim op €42,75 (hoge volatiliteit).
Ons eerste doel is €100,-. Dat lijkt erg hoog maar door de enorme potentie van dit aandeel verwacht ik dit doel in een aantal maanden te halen.

Na een enorme correctie is er een uitbraak boven het 10 daags EMA. Grote kans dat de koers de top van 5 september zal breken.

Reacties zijn gesloten.