Kopen Goldman Sachs Group

Kopen 9 stuks $GS voor $250,38 stoploss $246,85


Het large cap aandeel $GS heeft een overtuigend recent consistent momentum in een accumulatiefase. Het geeft een signaal af van de betrokkenheid van belangrijke spelers op de markten zoals hedge funds, beleggingsfondsen, pensioenfondsen en niet te vergeten de nieuwe futures op de Bitcoin. De meest belangrijke spelers zijn niet geïnteresseerd in de winst van een paar centen en zijn beslist geen shorttraders. Ze hebben tijd nodig om hun positie uit te breiden. Om hun juiste positie te bepalen ligt hun investeringshorizon meestal in een tijdbestek van een paar maanden. Ze zijn geneigd hun posities verder uit te breiden op belangrijke indicatoren zoals de stijgende 50 of 200 daagse SMA’s.

Daarom kijk ik met name naar de afketskoersen op de stijgende MA’s. Deze ondersteunende koersen hebben een lage risico/winst potentie.
Veel trendvolgende algoritmes zijn geprogrammeerd om te kopen op een stijgende MA bij korte koersdips.
Hou er rekening mee dat $GS beneden de stijgende MA’s kan komen. Het veroorzaakt veel uitstappers en vervolgens komen de koersen weer boven de stijgende 10 EMA uit. Dat is een sterk positief signaal. De markt heeft nu eenmaal niet altijd één voor de hand liggend scenario.

Reacties zijn gesloten.