Ruim veertig jaar geleden was het traden in internationale aandelen vooral een activiteit van  beleggers met veel kapitaal. Sinds de komst van het  snellere internet en de goedkope brokers is hierin grote verandering gekomen.

pjb1

Paul Babeliowsky

Doordat het makkerlijker werd om met kleine bedragen deel te nemen aan de handel in internationale aandelen weten steeds meer particulieren de weg naar de internationale beurzen te vinden. Snellere on-line data verbindingen en een toenemende stroom van informatieve bronnen hebben aan de grotere belangstelling bijgedragen. Traden is op vrijwel iedere plek van de wereld een mogelijkheid.

Deze ontwikkeling is voor mij heel belangrijk geweest. Enerzijds heb ik gedurende de afgelopen jaren met een relatief klein beginbedrag een mooi kapitaal opgebouwd en anderzijds heb ik mijn opgedane kennis en informatie aan een groeiende groep belangstellenden kunnen overdragen. Door diverse oud-studenten is mij gevraagd mijn theorieën over systeem-traden en de visuele analyse van effecten via colleges te verspreiden. Aan deze behoefte voldoe ik door de belangrijkste begrippen van systeem-traden en visuele analyse via readers in omloop te brengen. Deze zijn via de OpenKader website te koop. Ook de aan- en verkoop van aandelen worden direct via een abonnement op OpenKader via whatsapp of mail verstuurt. De transacties worden wekelijks in de OpenKaderportfolio bijgehouden. Rendement, winst en verlies worden bij iedere transactie vermeld.

Ik hoop dat op deze wijze een blog gaat ontstaan die een zinvolle uitbreiding betekent van de reeds bestaande tradersites.

Mijn wens is dat deze OK-blog zal bijdragen aan veel plezierige interactie met mijn volgers.

Voor vragen: Paul Babeliowsky Hilversum Send Mail of tel: +31653938049

https://www.linkedin.com/in/paulbabeliowsky/

 @OK_portfolio

Waarom noem ik mijn studieclub ‘het OpenKader’?

Als getraind analist herken je in het kader van de grafiek visuele patronen. Voorbij het OpenKader wordt de koersgrafiek imaginair. Met inzichten en verbeeldingsscenario’s vul je het verleden en heden aan in richtingspatronen. Zo genereer je intuïtief effect voor grotere plussen en kleinere minnen. De geschiedenis van de grafieken herhalen zich niet, maar rijmen prima.

.

Disclaimer

Deze OK-website is opgesteld en uitgebracht door Paul Babeliowsky. Hij is een onafhankelijk analist en gepensioneerd docent van de Hogeschool Utrecht. De visuele analyses van Paul Babeliowsky worden gebruikt voor onderwijs en zijn niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Iedere (potentiële) investering dienen aspirant-beleggers te toetsen aan hun persoonlijke beleggersprofiel en te bespreken met hun adviseur. De in de visuele analyses genoemde standpunten en vooruitzichten zijn door Paul Babeliowsky gegeven in zijn hoedanigheid als gepensioneerd docent en visueel analist.


Reacties

Auteur — Geen reacties

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>